Det här gör vi

Skapa en produkt lansering

Varumärkesaktivering

Vid lansering av en produkt eller tjänst krävs stöd från början till slut med snabba vändningar och bra kommunikation. Det är där vi kan hjälpa till.
Det finns många komponenter att tänka på och sammanföra för en lansering, allt från att skapa en kreativ vision till att uppfylla hälso- och säkerhetskrav. Att förlita sig på flera företag för att leverera ett fordon, personal och reklammaterial för en aktivering kan snart bli överväldigande. Om något faller igenom riskerar man att kanske helt missa slutmålet.

Vi kan hjälpa till

Med ett brett utbud av eventbilar i Sverige och Finland hjälper vi företag och eventbyråer att få ett speciellt utseende och känsla för sitt evenemang. En one-stop shop för din aktivitet, våra tilläggstjänster inkluderar:
– Designstöd
– Utskrift av reklammaterial
– Video- och fotostöd
– Eventhantering för aktiveringsdagar
– Eventpersonal

Vi tillhandahåller till och med heltäckande logistik med hjälp av erfarna förare med expertis inom marknadsföringsevenemang. Vi tar bort komplexiteten i kreativa produktlanseringar. Vårt team består av designer, installatör och logistikproffs – som alla är redo att tolka ditt kreativa uppdrag och förvandla våra fordon. Flera av eventfordon har en modulär interiör, vilket effektiviserar inrednings- och tillverkningsprocessen. Sedan 2018 har vi levererat innovativa visioner från början till slut.

Få större Brand awarness

Kampanj- och lanseringsturnéer

Långsiktiga marknadsförings-, urvals- och produktlanseringskampanjer kan vara en fantastisk drivkraft för nya leads och för att öka varumärkeskännedom. Genom att hyra ett uppseendeväckande fordon som ”backdrop” på ett evenemang maximerar man varumärkets närvaro.

För detta krävs omfattande planering och pålitlig expertis. För att inte tala om att ha support till hands för att svara på frågor i sista minuten och anpassa sig för att hjälpa till att lösa eventuella oförutsedda problem. Det här är något i kan.
Vi planerar rutter, organiserar aktiviteter och riggar upp och riggar ner och fyller på prover/kaffe/prosecco mellan platserna på en turné. Rolling Events stödjer dig hela vägen för att säkerställa att din nästa kampanj går smidigt.

Fördelar

Quick Turn Around

Allt arbete slutförs på vår anläggning i Örebro, som effektiviserar projektets tidsplan och säkerställer att ditt fordon och ditt reklammaterial levereras i tid.

Mått och info – fordon

Vi tillhandahåller detaljerade skisser för alla våra fordon, vilket hjälper dig att förstå dimensioner och välja rätt estetik för din aktivering.

Designsupport

Om du behöver hjälp kan våra designers med hjälp av varumärkesriktlinjer producera konceptdesigner, samt tillhandahålla fordonsdekor och trycksaker.

Eventplanering

Med många års erfarenhet av hantering av varumärkesaktivering har vi sett mycket. Vårt team kan arbeta med dig för att lösa eventuella problem och se till att allt går smidigt.

Hållbar logistik

Våra fordonstransporter sker med förnybart bränsle. och vi tillhandahåller transportlösningar under hela uthyrningen och aktiveringen, vilket säkrar att fordonet kommer på plats i tid.

Helhetssupport

Vi kan hjälpa dig med alla delar av din aktivering, kolla in vårt utbud av tilläggssupporttjänster inklusive utskrift av reklammaterial, personal och fotografering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Richard Sjösten

Grundare och delägare i Rolling Events. Fotograf och producent. Richard har överlevt två stycken 24-timmars-race på Nürburgring, kört jorden runt i en Toyota Land Cruiser och vunnit ”Rally Albania”. Nu är det dock segling som gäller.

Tel: +46 (0)76-655 66 46 alt. +358 (0)4573459322
Mail: richard@bellof.se

Daniel Säflund

Delägare i Rolling Events. Daniel är Mr Event och ”inget-är-omöjligt-kind-of-Guy ”. Har tidigare skapat stor buzz kring den mexikanska ölen Corona Extra runt om i Sverige. Passionerad puderskidåkare och auktoriserad skidlärare. Händig är han också.

Tel: +46(0)70-311 99 99
Mail: daniel@bellof.se